Puheenjohtajalta

11.6.2020

TERVEHDYS JYTYSENIORIT!

Ihana, valoisa ja vehreä kesä on edessä, ainakin niin toivon ja uskon! Toivon myös, että toimintamme keskeytykset poikkeustilan vuoksi alkavat olla takanapäin. Lähes kolmen kuukauden mittainen mennyt aika on ollut monella tapaa erityinen. Tänä aikana olemme oppineet sietämään epävarmuutta, oppineet ymmärtämään, että yhä vähemmän elämässä on itsestään selviä asioita, oppineet luottamaan tällä hetkellä melko sumuisen tulevaisuuden vähitellen kirkastumiseen jne. Uskon, että alun hämmennyksen jälkeen meille kaikille on koittanut rauhallinen, nautinnollinen ja hyvä arki lähimmäistemme kanssa.

Nyt meillä, niin yhdistyksellä kuin aluekerhoilla, onkin pohtimisen ja tsemppaamisen aika ja paikka! Miten ja millaisia tapahtumia järjestämme, jotka herättävät jäsentemme mielenkiinnon, miten saisimme toimintaamme elävöitetyksi? Miten saamme jäsenet aktivoitumaan ja osallistumaan? Samalla heitän haasteen jäsenillemme, kertokaa mitä ja millaista toimintaa haluatte? Antakaa vinkkejä! Aluekerhot, tehkää yhteistyötä alueiden JYTY-yhdistysten kanssa, käykää kertomassa olemassaolostamme. On nimittäin selvinnyt, että siitä ei tiedetä! Tiedustelkaa lähiaikoina eläköitymisistä, ottakaa yhteyttä ja kertokaa JYTY:n säilyneistä eduista, esim. lomamökeistä ym.

Otamme yhdistyksenä tsemppaamisen haasteen vastaan ja yritämme vastata teidän tarpeisiin ja teidän toiveisiin sekä pohtia uusia toimintatapoja ja tapahtumia. Hallitus kokoontuu seuraavan kerran alkusyksynä järjestettävän vuosikokouksen yhteydessä. Ajatukseni on, että melko pian kokouksen jälkeen aluekerhot osaltaan ottavat kopin mainitsemiini asioihin ja perehtyvät perusteellisemmin siihen miten jatkossa edetään.

Luulen ja uskonkin, että tämän korona-ajan jälkeen kaikki yhdistykset, ajatus- ja aatemaailmasta riippumatta, ovat saman tilanteen edessä, miten tästä eteenpäin? Uskon myös, että kaikki toiminnot ja toiminnat elpyvät ja tämäkin asia kuten monet, monet muutkin ovat vähitellen palaamassa uomiinsa, vaikka maailma ei vähään aikaan entisensä olekaan.

Toivon, että mahdollisimman moni osallistuu myöhästyneeseen yhdistyksen vuosikokoukseen syksyllä Hämeenlinnassa.

Tervetuloa!

Hyvää ja leppoisaa kesää, pidetään huolta toisistamme!

Toivottaa

Pirkko