Jytysenorit hakee nettisivujen ylläpitäjä/päivittäjä ja jäsenasiainhoitajaa

Nykyinen sivujen ylläpitäjä jää leipätyöstä sekä tästäkin hommasta eläkkeelle joten nyt olisi hyvä hetki jonkun aloittaa nettisivujen ylläpidon. Homma on helppo ja vain vähän aikaa vievä - mutta mielenkiintoinen!
Jos sinulla on pikkasen osaamista ja paljon intoa, niin homma sopii sinulle.
Ilmoittaudu halukkaaksi ja lisätietojen saamista varten Sirkka Saariselle saarsir@gmail.com

Uusi Jytysenioreiden jäsenlehti 1.2020

Lue uusin Jyty-lehti 1.2020

Tarjolla on myös jäsenasiainhoitajan tehtävä. Tehtävästä suoriutuu, mikäli taulukko-ohjelma on hallinnassa. Pääosa uusista jäsenistä ilmoittautuu seniorien kotisivujen kautta sähköisesti. Tehtävä koostuu jäsenluettelon pitämisestä ajan tasalla, uusien ja eronneiden jäsenten ilmoittamisesta hallitukselle, aluekerhoille ja Jytyliitolle.

Lisätietoja: Liisa Joupilta, 040 523 0877 tai liisa.jouppi@gmail.com

20-vuotisjuhlaristeily

Iloinen joukko uusmaalaisia senioreita kokoontui 30.8.2019 Viking-terminaalin laivarantaan osallistuakseen Uudenmaan aluekerhon järjestämälle 20-vuotisjuhlaristeilylle.

Tilaisuuden aluksi puheenjohtaja Hilkka Kinnunen toivotti osallistujat tervetulleeksi, jonka jälkeen nostettiin malja aluekerhon juhlavuoden kunniaksi.

Varapuheenjohtaja Sinikka Nikko oli poiminut otteita pöytäkirjoista ja esitteli niitä kuulijoille. Aiheista keskusteltiin vilkkaasti ja oltiin samaa mieltä siitä, että ammattiyhdistystoiminta yhdistää ja antaa virikkeitä jopa niin, että syntyy pysyviä ystävyyssuhteita. Aluekerhon perustajajäsen Raili Honkanen muisteli kerhon alkutaivalta ja totesi, että kerholla ja senioriyhdistyksellä on paikkansa eläkkeelle jäävien jytyläisten keskuudessa. Uudenmaan aluekerho on aktiivinen ja järjestää jäsenilleen tilaisuuksia, matkoja ja kulttuurielämyksiä. Ansioituneita jäseniä huomioidaan eri tavoin esimerkiksi kutsumalla kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi, myöntämällä standaari tai kunniakirja. Kunniajäsenyys on myönnetty neljälle jäsenelle, jotka kaikki ovat olleet uusmaalaisia.

Aluekerhon jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 300.

Pöytäkirjapoimintojen jälkeen ohjelma jatkui Sinikan esittämällä räpillä "Muutamia huomioita elämästä". Räppi sai raikuvat suosionosoitukset.

Illansuussa siirryttiin yhteiseen ruokailuun, jonka jälkeen ohjelmassa oli vielä jännittävät arpajaiset.

Tilaisuuden päätteeksi halailtiin ja toivoteltiin toisillemme hyvää kotimatkaa.

Sirkka Saarinen

Senioriräppi

Ansaitusti eläkkeellä saamme nyt olla,

pakollista tekemistä päivässä nolla.

Aamulla usein ajatellaan,

tehdäänkö jotain vai ollaanko vaan.

Vielä on voimia yhteen jos toiseen

Päätimme ryhtyä yhdistystoimeen.

Näin me tapaamme vanhoja tuttuja

Ja tietysti teemme uusia juttuja.

Olemmeko vanhuksia, senioreita,

iäkkäitä, kalkkiksia, fossiileita?

Kulujako kunnan budjetissa?

Me ekspertit aktiiviaikoinaan.

Aina ei nimet meillä muistu mieleen,

asioita silloin voi mennä pieleen,

kun ei tule mieleen, mitä piti tehdä.

Saattaa siinä väärään paikkaankin mennä.

Sotesta ei sitten paljonkaan tullut,

suunnitelmat kun oli melkein hullut.

Taitaapa mennä muutama vuosi,

ennen kuin palveluilla uusi on kuosi.

Hoitajamitoitusta hallitus noituu.

Näinköhän ongelma silläkään hoituu

Riittääkö desimaalit laisinkaan,

kun kokonaisia hoitajia tarvitaan?

Säästä ja kuluta, taloutta nosta

Et aja autolla, lentoja et osta.

Saastuttaminen kun vähenee

Ilmastonmuutos näin estynee.

Jos satut syömään punaista lihaa,

silloin ilmasto sinua vihaa.

Hiilinieluksi metsää säästä

äläkä vain ilmaan saastetta päästä.

Ainesta meissä on kaikenmoiseen

aina kun päätämme ryhtyä toimeen.

Eläkäämme niin kuin viimeistä päivää

huomisesta meillä ei tiedon häivää!

Olisitko halukas hoitamaan seniorien yhteisiä asioita?
Seniorit tarvitsee henkilöitä seuraaviin tehtäviin:

rahastonhoitaja Jytyseniorit ry:lle
tarkemmat tiedot Aila Parikka,  040 048 8871, aila.parikka@gmail.com

Tärkeä muistutus rahastonhoitajalta!

Hyvä seniori, tarkistaisitko oletko unohtanut maksaa jäsenmaksusi? Maksa se pikaisesti, ja rahastonhoitajalta jää turhat selvittelyt ja karhukirjeiden lähettelyt.

Jytyn kaikki jäsenet, myös seniorijäsenet, saavat Turvasta ostamiinsa vakuutuksiin 10 %:n liittoalennuksen. Lisäksi Turva antaa asiakkuuden keston mukaan 5-10 %:n omistaja-asiakasalennuksen. Oheisesta linkistä löytyy tarkempaa tietoa Turvan vakuutuksista.

Jyty-lehdessä oli kokosivun juttu Jytysenioreista risteilyllä.
30.8.2019 Iloinen joukko uusmaalaisia senioreita osallistui Uudenmaan aluekerhon järjestämälle 20-vuotisjuhlaristeilylle.

Etualalla herrasväki Jokiset
Anja Jästerberg kunniamerkkeineen
Sinikka räppää
Kuva: Porin kaupungintalosta, jossa Jytyseniorit kävivät ihastelemassa vierailullaan 14-15.5.2019 Porissa.
Lisää kuvia Porin vierailusta näet tämän sivuna alalaidasta.
Yhdistyksen puheenjohtaja Pirkko Karttunen Porista ja vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittu Airi Lindberg Espoosta vuosikokouksessa Riihimäellä 10.9.2020
Vuosikokoukseen osallistui 19 jäsentä.
Kokoukseen osallistujat noudattivat turvavälejä.
Sihteerinä toimi Sinikka Nikko Espoosta.
Vuosikokouksessa äänestettiin ja ääntenlaskijoina toimivat Liisa Paavola Espoosta ja Kirsti Mäkelä Pohjanmaalta.
PDF-tiedostoJÄSENLEHTI 1.2020_A5x4 netti.pdf (365 kB)
Jäsenlehti 1.2020
PDF-tiedostoJÄSENLEHTI 3.2019_A5x4.pdf (1.2 MB)
Jyty Senioreiden jäsenlehti 3.2019